Suiga Autu i le Tulafono a le Kamupani na toe teuteu e Saina

Ua talia e le fono faitulafono a Saina se teuteuga i le Tulafono a le Kamupani a Saina, ma pasia ai suiga tetele i tulafono faavae a le kamupani, fausaga o pulega o kamupani, faiga e faamaapeina ai, ma aia tatau a tagata e umia sea, faatasi ai ma isi. o suiga taua?
1. Suiga i tu'utu'uga o le totogiina o tupe faavae mo LLCs – Sao tupe i totonu o le lima tausaga.

2. Suiga i le fa'atulagaina o pulega fa'apitoa - Fa'atuina o se komiti su'etusi.
O se tasi o suiga tetele i le 2023 Company Law o le aiaiga e faʻataga ai LLC ma kamupani faʻasoa faʻatasi e faʻatuina se "komiti suʻesuʻe" i totonu o le komiti faatonu, i le tulaga lea e le manaʻomia ai le faʻatuina o se komiti o supavaisa (pe tofia. so'o se supavaisa).O le komiti su'etusi e mafai ona avea ma "faatonu i luga o le komiti o faatonu ma faaaoga le malosiaga o le komiti o supavaisa".O lea ua lelei le tagata e toatasi e lesitala se kamupani i Saina .

a

3. Fa'ailoaina o fa'amatalaga fa'alaua'itele - mo kamupani e fa'ailoa fa'alaua'itele fa'amatalaga o latou tupe fa'amaufa'ailoga:
(1) Le aofaiga o tupe faavae faamauina ma saofaga a tagata e umia sea
(2) Le aso totogi ma le auala
(3) Suiga i le tutusa ma faʻamatalaga sea tagata e umia sea i LLCs
(4) Fa'atasi ai ma fa'amatalaga fa'atulafonoina, o fa'asalaga sili atu o le a fa'aaoga mo le le usita'ia po'o lipoti le sa'o.

4. Tele fetuutuunai i le tofiaina o se sui faaletulafono– O teuteuga fou o le tulafono e faalautele ai le aofa'i o sui tauva mo lea tulaga, e fa'atagaina ai so'o se fa'atonu po'o se pule na te fa'atinoina mataupu a le kamupani e fai ma ona sui fa'aletulafono.Afai e faamavae le sui loia, e tatau ona tofia se sui i totonu ole 30 aso.
5.Fa'afaigofie le fa'amavaeina o kamupani– O toe teuteuga talu ai nei i le Tulafono o Kamupani a Saina ua fa'ailoa mai ai faiga fou e faafaigofie ai mo kamupani agavaa ona tapunia a latou WFOE.Kamupani e le'i faia ni aitalafu i le taimi o lo'o i ai, pe totogi uma a latou aitalafu e mana'omia ona fa'alauiloa fa'alaua'itele mo le 20 aso.Afai e leai se fa'atu'esega e tula'i mai, e mafai ona latou fa'amae'aina le resitara i totonu o le 20 isi aso e ala i le talosaga i pulega.

Mo kamupani mai fafo ua uma ona fai pisinisi i Saina, faʻapea foʻi ma i latou o loʻo mafaufau e ulufale i le maketi a Saina e atamai le suʻesuʻeina ma le totoʻa o atinaʻe fou mo le faʻaogaina lelei i Saina.

Faafesootai matou
Afai e iai ni au fesili, aua le faatuai e fa'afeso'ota'i le ATAHK i so'o se taimi, i so'o se mea e ala ile asiasi ile upegatafa'ilagi a Tannet.www.tannet.net, po'o le telefoni i Saina hotline i86-755-82143512, pe imeli i matou ianitayao@citilinkia.com.


Taimi meli: Iul-10-2024