Ta'iala ua fa'ailoa e fa'atosina atili ai tupe fa'afaigaluega mai fafo

Ua tuuina mai e Saina ni taiala fou e 24 e faatosina mai ai le tele o tupe faavae o le lalolagi ma saga faaleleia atili ai le siosiomaga pisinisi a le atunuu mo faalapotopotoga faavaomalo.

O taʻiala, o se vaega o le pepa faʻavae na tuʻuina atu i le Aso Sa e le Fono a le Setete, le Kapeneta a Saina, o loʻo aofia ai mataupu e pei o le faʻamalosia o le aufaipisinisi mai fafo e faʻatino galuega tetele suʻesuʻega faasaienisi, faʻamautinoa le tutusa o faiga o kamupani mai fafo ma totonu o le atunuʻu ma suʻesuʻeina se pulega talafeagai ma malupuipuia. faiga mo femalaga'iga o fa'amatalaga i tuaoi.

O isi mataupu e aofia ai le faʻateleina o le puipuiga o aia tatau ma mea e fiafia i ai kamupani mai fafo ma tuʻuina atu ia i latou le lagolago sili atu tau tupe ma faʻamalosia lafoga.

O Saina o le a fausia se siosiomaga pisinisi faʻavaomalo faʻatauvaʻa, faʻavae tulafono ma muamua-vasega, tuʻuina atu le taʻaloga atoatoa i le lelei o le maketi tele-tele a le atunuʻu, ma faʻatosina ma faʻaogaina tupe mai fafo e sili atu le malosi ma sili atu ona lelei, e tusa ai ma le pepa.

O loʻo faʻamalosia le aufaipisinisi mai fafo e faʻatuina nofoaga suʻesuʻe ma atinaʻe i Saina ma faʻatautaia galuega tetele suʻesuʻega faasaienisi, o le tala lea a le pepa.O galuega fa'akomepiuta mai fafo i le matata o le biomedicine o le a fiafia i le fa'atinoina vave.

Na faamamafaina foi e le Fono a le Setete lana tautinoga i le faamautinoaina o pisinisi mai fafo o loʻo teu faʻafaigaluegaina atoatoa le auai i galuega faʻatau a le malo e tusa ai ma le tulafono.O le a faʻalauiloa e le malo ni faiga faʻavae ma faiga talafeagai i se taimi vave e mafai ai ona faʻamalamalama atili tulaga faʻapitoa mo le "gaosiaina i Saina" ma faʻavave le toe iloiloga o le Tulafono o Faʻatauga a le Malo.

O le a su'esu'e ai fo'i se faiga fa'atonutonu faigofie ma fa'amautu mo femalaga'iga o fa'amatalaga i tua'oi ma fa'atuina se auala lanu meamata mo atina'e agava'a mai fafo e teu fa'afaigaluegaina e fa'atino lelei su'esu'ega mo le fa'atauina atu o fa'amatalaga taua ma fa'amatalaga patino, ma fa'alauiloa le saogalemu, maopoopo ma tafe fua o faʻamatalaga.

O le a tuʻuina atu e le malo le faʻaogaina o pulega mai fafo, tagata faigaluega faʻapitoa ma o latou aiga i tulaga o le ulufale, ulufafo ma nofomau, fai mai le pepa.

Ona o le faʻagesegese o le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le lalolagi ma le faʻaitiitia o tupe teufaafaigaluega i tuaoi, Pan Yuanyuan, o se tagata suʻesuʻe lagolago i le Chinese Academy of Social Sciences 'Institute of World Economics and Politics i Beijing, fai mai o nei faiga faʻavae uma o le a faafaigofieina ai tupe mai fafo. e atiaʻe i le maketi a Saina, e pei ona fuafuaina e faʻamalieina faʻamoemoega o faʻalapotopotoga faʻavaomalo.

Na taʻua e Pang Ming, o le tamaʻitaʻi sili o le tamaoaiga i le lalolagi faufautua JLL China, o le lagolago malosi o faiga faavae o le a taʻitaʻia ai le tele o tupe teufaafaigaluega mai fafo agai atu i vaega e pei o gaosiga ma fefaʻatauaʻiga i auaunaga, faʻapea foʻi ma faʻafanua agai i le ogatotonu, sisifo ma le itu i matu sasaʻe o. le atunuu.

O lenei mea e mafai ona sili atu le faʻaogaina o pisinisi autu a pisinisi mai fafo ma le suiga o maketi a Saina, fai mai Pang, faʻaopoopo mai o le lisi le lelei mo tupe teufaafaigaluega mai fafo e tatau foi ona faʻapipiʻi atili i le lautele, maualuga tulaga tatala.

Faʻailoaina le tele o maketi a Saina, faʻaleleia lelei faiga faʻapisinisi ma malosi faʻatauvaʻa faʻatauvaʻa, Francis Liekens, sui-peresitene mo Saina i Atlas Copco Group, o se tagata gaosi oloa gaosi oloa Suetena, fai mai o Saina o le a tumau pea o se tasi o maketi sili ona malosi i le lalolagi ma o lenei tulaga o le a e mautinoa lava le lagolagoina i tausaga a sau.

O Saina o loʻo suia mai le avea ma "falegaosimea a le lalolagi" i se gaosiga maualuga, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o taumafa i totonu o le atunuʻu, o le tala lea a Liekens.

O le aga'i atu i le localization o loʻo faʻateleina le tuputupu aʻe i le tele o vaega i nai tausaga ua tuanaʻi, e aofia ai mea tau eletise, semiconductor, taʻavale, petrochemicals, felauaiga, aerospace ma le malosi lanu meamata.Atlas Copco o le a galulue ma pisinisi uma i totonu o le atunuu, ae maise lava i nei vaega, na ia faaopoopo mai ai.

O Zhu Linbo, o le peresitene o Saina i Archer-Daniels-Midland Co, o se faioloa ma le gaosiga o saito e faavae i le Iunaite Setete, fai mai e faapea, faatasi ai ma se faasologa o faiga faavae lagolago ua tatalaina ma faasolosolo malie ona aoga, ua mautinoa le vaega e uiga i le malosi o le tamaoaiga o Saina ma faamoemoega tau atinae. .

E ala i le galulue faʻatasi ma le Qingdao Vland Biotech Group, o se fale gaosi oloa o enzymes ma probiotics, o le a tuʻuina atu e le ADM se laau faʻamalosi fou i le gaosiga i Gaomi, le itumalo o Shandong, i le 2024, o le tala lea a Zhu.

O loʻo tumau pea le talosaga a Saina mo le aufaipisinisi mai fafo, faʻafetai i le tele o le tamaoaiga o le atunuʻu ma le tele o le faʻaaogaina, o le tala lea a Zhang Yu, o se tagata suʻesuʻe macro i Huachuang Securities.

O Saina o loʻo i ai se filifili faʻapisinisi atoatoa ma sili atu i le 220 oloa gaosi oloa faʻamuamua i le lalolagi i tulaga o gaosiga.E sili atu ona faigofie le mauaina o faʻatau oloa faʻalagolago ma taugofie i Saina nai lo soʻo se isi vaega o le lalolagi, o le tala lea a Zhang.

I le afa muamua o le 2023, na vaʻaia ai e Saina ana pisinisi fou na faʻatūina mai fafo e oʻo atu i le 24,000, i luga 35.7 pasene i lea tausaga ma lea tausaga, e tusa ai ma le Matagaluega o Pisinisi.

- O loʻo i luga le tusiga e mai China Daily -


Taimi meli: Aukuso-15-2023