O faiga fa'avae fou e fa'amalosia ai kamupani mai fafo e fa'alautele galuega

O faiga fa'avae lagolago a Saina o le a atili fa'aosofia ai kamupani mai fafo e fa'alautele a latou galuega i totonu o le atunu'u, na ta'ua ai e le au ofisa o le malo ma le au fa'alapotopotoga fa'apisinisi tele i le Aso Gafua.

Ona o le faʻagesegese o le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le lalolagi ma le faʻaitiitia o tupe teufaafaigaluega i tuaoi, na latou fai mai o nei faiga faʻavae o le a faʻalauiloaina ai le maualuga o le tatalaina o Saina e ala i le faʻaogaina o le lelei o le maketi tele ma le taugofie a le atunuʻu, faʻamalosia le tosina ma le faʻaogaina o tupe teufaafaigaluega mai fafo. , ma fa'atuina se si'osi'omaga fa'apisinisi e fa'atauva'a i maketi, fa'atulagaina fa'aletulafono ma fa'atasi i le lalolagi atoa.

O le fa'amoemoe e fa'aleleia atili le si'osi'omaga mo tupe fa'afaigaluega mai fafo ma fa'atosina mai ai le tele o tupe tetele a le lalolagi, na tu'uina atu ai e le Fono a le Setete, le Kapeneta a Saina, se ta'iala e 24-point i le Aso Sa.

O le tautinoga a le Malo i le faaleleia o le siosiomaga mo tupe teufaafaigaluega mai fafo e aofia ai vaega autu e ono, e pei o le faamautinoaina o le faaaogaina lelei o tupe teufaafaigaluega mai fafo ma le mautinoa o le tutusa o faiga o pisinisi mai fafo e teu faafaigaluegaina ma pisinisi i totonu o le atunuu.

I le laugaina o talafou i Beijing, Chen Chunjiang, minisita lagolago o pisinisi, fai mai o nei faiga faavae o le a lagolagoina le faagaioiina o kamupani mai fafo i Saina, taialaina o latou atinae ma tuuina atu auaunaga talafeagai.

"O le a faʻamalosia e le Matagaluega o Pisinisi le taʻitaʻiga ma le faʻamaopoopoina ma lala talafeagai a le malo i le faʻalauiloaina o faiga faʻavae, faʻatupuina se siosiomaga sili atu ona lelei faʻafaigaluegaina mo le aufaipisinisi mai fafo, ma faʻamalosia lelei lo latou talitonuga," o le tala lea a Chen.

O isi laasaga o le a faia e faʻamalosia ai le manaʻoga o le faʻaogaina tutusa o atinaʻe faʻatupeina i totonu o le atunuʻu ma fafo i gaioiga faʻatau a le malo, o le tala lea a Fu Jinling, o le ulu o le matagaluega faufale o le tamaoaiga o le Matagaluega o Tupe.

O lo’o fa’atatau lea i le puipuia fa’aletulafono o aia tatau tutusa o le ‘auai a pisinisi i totonu ma atunu’u i fafo i galuega fa’atau a le malo, o lana fa’aaliga lea.

Eddy Chan, sui-peresitene sinia o le FedEx Express e faavae i le Iunaite Setete, fai mai o lana kamupani o loʻo faʻamalosia e nei taʻiala fou, aua o le a fesoasoani e faʻaleleia le tulaga ma le lelei o fefaʻatauaiga ma tupe faʻafaigaluega.

“I le va’ai atu i luma, matou te mautinoa i Saina ma o le a fa’aauau pea ona sao i le fa’aleleia atili o pisinisi ma fefa’ataua’iga i le va o le atunu’u ma le lalolagi,” o le saunoaga lea a Chan.

I le lotolotoi o le faʻagesegese o le faʻatupulaia o le tamaoaiga o le lalolagi, o tupe faʻafaigaluega mai fafo i Saina na oʻo atu i le 703.65 piliona yuan ($ 96.93 piliona) i le afa muamua o le 2023, o se faʻaititia o le 2.7 pasene i lea tausaga ma lea tausaga, faʻamatalaga mai le Matagaluega o Pisinisi.

E ui o le tuputupu aʻe o le FDI a Saina e feagai ma luitau, o le manaʻoga malosi mo oloa ma auaunaga sili ona lelei i totonu o lana maketi tetele o loʻo faʻaauau pea ona maua ai faʻamoemoega lelei mo le aufaipisinisi a le lalolagi, o le tala lea a Wang Xiaohong, sui ulu o le matagaluega o faʻamatalaga i le Beijing-based China Center for Fetufaaiga Faava-o-malo o le Tamaoaiga.

Rosa Chen, sui-peresitene o Beckman Coulter Diagnostics, o se lala o Danaher Corp, o se kamupani gaosi oloa e faavae i Amerika, fai mai, "Ona o le faateleina o le manaoga o le maketi a Saina, o le a faaauau pea ona faatelevaveina le faagasologa o le localization e vave tali atu i manaoga eseese o tagata Saina."

I le avea ai o le poloketi sili ona tele a Danaher i Saina, o le R&D ma le fale gaosi oloa o le Danaher diagnostics platform i Saina o le a faʻalauiloa aloaʻia mulimuli ane i lenei tausaga.

O Chen, o ia foi o le pule sili o Beckman Coulter Diagnostics mo Saina, na ia taʻua e faʻapea o taʻiala fou, o le a faʻaleleia atili le gaosiga ma le faʻafouina o le kamupani i totonu o le atunuʻu.

I le faʻaalia o manatu tutusa, John Wang, peresitene o North East Asia ma le sui-peresitene sinia o Signify NV, o se kamupani moli faʻavaomalo a Dutch, na faʻamamafaina ai o Saina o se tasi o maketi sili ona taua a le vaega, ma o loʻo avea pea ma ana maketi fale lona lua.

O faiga faʻavae lata mai a Saina - e taulaʻi i le faʻaleleia atili o tekonolosi ma le faʻaleleia o mea fou, faʻatasi ai ma suiga faʻapitoa ma le faʻalauteleina o le faʻamamafa i le tatalaina - ua tuʻuina atu ia Signify se faʻaaliga mautinoa o le tele o auala lelei ma tumau mo le atinaʻe i totonu o Saina, o le tala lea a Wang, faʻaopoopo mai o le kamupani. o le a faia se sauniga faʻaulufaleina mo lana moli-emitting diode sili ona tele, poʻo le LED, moli moli i le lalolagi atoa i Jiujiang, Jiangxi itumalo, i le Aso Lulu.

Fa'asaga i le fa'aletonu o le tamaoaiga o le lalolagi ma le fa'ato'ilaloina o tupe fa'afaigaluega i tuaoi, o le gaosiga o tekonolosi a Saina na molimauina le si'itia i lea tausaga ma lea tausaga o le 28.8 pasene i le fa'aaogaina moni o le FDI i le va o Ianuari ma Iuni, o le tala lea a Yao Jun, le ulu o le matagaluega o fuafuaga. le Matagaluega o Alamanuia ma Faamatalaga Tekonolosi.

“O lea e fa’amaua ai le talitonuga o kamupani mai fafo i le fa’afaigaluegaina o tupe i Saina ma fa’ailoa mai ai le fa’atupulaia o le lumana’i o lo’o ofoina atu e le vaega o gaosiga a Saina i tagata ta’aalo mai fafo,” o lana fa’aaliga lea.

- O loʻo i luga le tusiga e mai China Daily -


Taimi meli: Aukuso-15-2023